skip to Main Content

Formules

Buildings that Matter heeft verschillende formules waarmee wij altijd op zoek zijn naar partner. Heb je interesse in het worden van een partner? Neem dan contact met ons op!

Uppr

Uppr is een initiatief van Buildings That Matter B.V. Een team van circulair enthousiastelingen die betekenisvol en met impact ondernemen.

Bij uppr transformeren we publieke functies van gebouwen tot een levendige, circulaire hotspot. Plekken met een mix van sprankelende functies voor veel van onze dagelijkse activiteiten. Plekken die jou en je omgeving een positieve boost geven en waarmee we bouwen op de positieve energie van de buurt.

Social Impact Factory

Of je nu op zoek bent naar een werkplek in Utrecht of goede studieplekken in Amsterdam zoekt, bij de Social Impact Factory vind je het allemaal. Het statige, monumentale pand op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg is een goed bereikbare vergaderlocatie in Utrecht met een uitgebreid aanbod aan diensten. Op de NDSM werf in Amsterdam vind je ons industriële groene pand dat een tal aan mogelijkheden biedt. De moderne technische faciliteiten, ruim opgezette zalen en een duurzaam horeca aanbod maken jouw volgende bijeenkomst compleet.

Circulaire Locaties
Circulaire Locaties

CirculaireLocaties.nl is een initiatief van Buildings That Matter B.V. Een team van circulair enthousiastelingen die betekenisvol en met impact ondernemen. Die van praten naar doen gaan en duurzame relaties aangaan en toekomstbestendige businesscases ontwikkelen. Met focus op de ‘bottum-up’ aanpak, te denken in gedeeld eigenaarschap met communities en coöperaties. Deze circulaire, sociale en duurzame ecosystemen verzamelen we op plekken die nieuwe energie en uitdaging kunnen gebruiken. Gericht op de toekomst die groener, socialer en een continue houdbaarheid heeft. Geen snelle vastgoedontwikkeling maar waardeontwikkeling door energie van mensen voor mens, milieu en maatschappij.

Hoofdkantoor van Powered by Meaning

Kom langs op deze inspirerende vergader- & eventlocatie! Op deze ontmoetingsplek in hartje Nederland komen start ups, scale ups, corporates en investeerders samen. Hier staan verbinding, beleving en impactvol ondernemen centraal. Wij bieden circulaire koplopers een podium en werken met partners samen aan een living showroom, vol verhalen en voorbeelden en van de circulaire economie. Een inspirerende plek met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, creatieve sessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met heerlijke buitenruimte, terrassen en prachtige tuin.

Nieuwe formule of partner worden?

Interesse in partner worden? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

    Back To Top