skip to Main Content

Formules

BuildingsThatMatter heeft verschillende formules waarmee wij altijd op zoek zijn naar partner. Heb je interesse in het worden van een partner? Neem dan contact met ons op!

Social Impact Factory

Of je nu op zoek bent naar een werkplek in Utrecht of goede studieplekken in Amsterdam zoekt, bij de Social Impact Factory vind je het allemaal. Het statige, monumentale pand op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg is een goed bereikbare vergaderlocatie in Utrecht met een uitgebreid aanbod aan diensten. Op de NDSM werf in Amsterdam vind je ons industriële groene pand dat een tal aan mogelijkheden biedt. De moderne technische faciliteiten, ruim opgezette zalen en een duurzaam horeca aanbod maken jouw volgende bijeenkomst compleet.

Circulaire Locaties
Circulaire Locaties

CirculaireLocaties.nl is een initiatief van Buildings That Matter B.V. Een team van circulair enthousiastelingen die betekenisvol en met impact ondernemen. Die van praten naar doen gaan en duurzame relaties aangaan en toekomstbestendige businesscases ontwikkelen. Met focus op de ‘bottum-up’ aanpak, te denken in gedeeld eigenaarschap met communities en coöperaties. Deze circulaire, sociale en duurzame ecosystemen verzamelen we op plekken die nieuwe energie en uitdaging kunnen gebruiken. Gericht op de toekomst die groener, socialer en een continue houdbaarheid heeft. Geen snelle vastgoedontwikkeling maar waardeontwikkeling door energie van mensen voor mens, milieu en maatschappij.

Nieuwe formule of partner worden?

Interesse in partner worden? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

    Back To Top