skip to Main Content

Locaties

Buildings that Matter heeft verschillende locaties in eigen beheer. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemer­schap. Wij helpen innovatieve ondernemers bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Dit doen we vanuit onze centrale locatie in Utrecht en via projecten door het hele land.

Villa Beukendael

Het hoofdkantoor van Kirkman Company. In 2006 hebben wij dit pand gekocht en helemaal verbouwd. Een echte ontmoetingsplek met fijne werkplekken, direct gelegen aan het bos. En vooral ook een levendige plek waar wekelijks evenementen plaatsvinden.

Deze unieke plek laat zien wat Nederland te bieden heeft op het gebied van de Circulaire Economie. Wij bieden werkplekken en organiseren evenementen. Door een levendige circulaire community inspireert C-Bèta velen de overstap te maken.

C-beta c-bèta locatie hoofddorp

Op deze prachtige plek vind je Buitenplaats Maartensdijk, behalve een inspirerende vergaderlocatie ook het hoofdkantoor van Powered by Meaning Group. Onder het motto ‘start, scale, transform & repeat’ brengen we hier ondernemers, partners en initiatieven samen. Een living showroom, vol verhalen voorbeelden en van de circulaire economie.

In contact komen met Building that Matter?

    Back To Top